Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De trainingsvoorbereiding van Peter Booy

Iedere week staan de trainers van SSE klaar met leuke afwisselende trainingen. Trainer Peter Booy heeft voor vanavond weer een leuke training in petto en verteld hoe hij deze heeft opgesteld:
 
“Ik gebruik eigenlijk altijd het format: warming-up, kern 1 en kern 2. De warming-up probeer ik, vooral in de winterperiode, te focussen op blijven bewegen. Maar voor de jeugd giet ik het vaak in spelvorm. Zo heb ik ook de eerste kern bedacht in een soort spelidee waarbij ik de inspiratie heb gehaald uit de serie ‘Physical 100’ van Netflix. Daarnaast vind ik ook vaak inspiratie op Instagram.
 
Uiteindelijk is het belangrijk dat de ‘Swing-over’ techniek verbetert bij de jeugd, daarom heb ik in kern 2 daar de focus op gelegd. Als afsluiting gaan we altijd even uitlopen en strekken voor een goed herstel van de spieren en gewrichten.”