Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Even voorstellen: Lieuwe Schotanus (Algemeen bestuurslid)

Graag stel ik mij aan jullie voor.

Ik ben als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur van SSE. In het bestuur wil ik graag bijdragen om de geweldige start van de vereniging een goed vervolg te geven. Met enthousiaste sporters, trainers en een uitdagende survivalbaan.

Sinds een aantal jaren ben ik zelf fanatiek survivalsporter. Vanaf de opening van de baan train ik bij SSE in de wedstrijdgroep.

Ik woon in Joure met mijn vrouw en 3 kinderen (op het voortgezet onderwijs). Ik werk als business controller op het sociaal domein bij de gemeente Smallingerland. Vrije tijd: sporten, klussen, varen, etc.

Tot ziens op de baan!

Lieuwe Schotanus